web analytics
Gå till innehåll

Idag är det min dag

Livet är ju lite ironiskt. Jag som har väldigt svårt för vintern är ju naturligtvis född en kall vinterdag. Idag är det min födelsedag och vad händer? Jo det har kommit en del snö och det snöar fortfarande. Men jag måste ändå erkänna att det är vackert att titta på.

Något konstigt har hänt, men jag vet inte vad. Kanske beror det på min terapi där jag läker min hjärna för ptsd. Jag vet inte men något är det. Inte för så längesedan, som till förra året så trodde jag inte att jag skulle överleva vintern. Så var det varje år. Jag skojar inte. Varje mars svar jag då förvånad att jag faktiskt hade överlevt. Bara tanken på snö fick mig att må dåligt. All luft gick ur mig när jag såg snöflingorna falla.

Men hur är det ny då? Jo nu är jag förvånad över att jag inte tycker det är lika hemskt. Jag älskar fortfarande inte vintern men Jan idag se det vackra med årstiden och vad den kan ge. Helt otroligt! Men jag hade ändå velat bli född på en ljusare årstid 😉

Jag firar min födelsedag själv. Jag är i Kalmar hos min dotter. Hon jobbar och sedan ska hon på träning. Vi firade mig och min son Pontus i söndags så det känns bra. Jag fyller inte jämnt och dagen idag känns som dagen igår. Det är ingen skillnad. Jag har fått en del grattis på Facebook 🥰 Tack så mycket 🥰 Jag blev glad.

Snart är det dags att få veta vem som vinner novelltävlingen "Valentine Crime". Det var många duktiga "författare" så det ska bli spännande och se vem det är av dom som vinner. Vinnaren får veta sen 14 februari. Lagom till alla hjärtans dag 🤗

Ha en fin dag mina vänner. Sköt om er!

Bilderna är tagna under min långpromenad med Ariel, dotterns hund.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: