web analytics
Gå till innehåll

Idag är ingen bra dag

Kan den bli sämre tro? Vågar man tro på att man får en lugn dag idag?

Jag vaknade klockan 3 i natt och låg vaken till i alla fall 6 i morse. Klockan 7 så väcktes barnen. Jag har så ont i min kropp idag så jag har svårt för att gå ibland. Denna förbannade fibromyalgi. Det är en helvetes sjukdom. Ibland så känner jag inte av den och ibland så är det rena helvetet. Ja de gånger jag skrev då ag inte känner av den stämmer inte ritkigt. Jag har alltid ont i min kropp men ibland så är det mycket svårare och ibland så är det bättre.

Får väl se hur lång denna dagen kommer att kännas Förmodligen rtt så lång. Det blir att ta det lugnt idag. Skönt att det värsta är taget hemma. Jag dammsög och torkade golvet nere i köket. Rensade i skåpen och fick bättre plats med sakerna. Skålar fick byta skåp och torrvaror fick en ny och bättre plats att stå på. Halva hallen på nedervåningen blev tagen innan vi åkte till pappas grav och satte blommor.

Jag fick högt socker med igår. Inte så konstigt efter fikat. Det tillsammans med all stress man känner så är det som bäddat för det. Så jag har bestämt mig för att vara lat idag och bara ta dagen som den kommer. Så skönt.

Ha en fin dag mina vänner, Sköt om er!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: