web analytics
Gå till innehåll

Idag serveras en död mus i salladen

Eller det var rättare sagt på midsommarafton o tack o lov så var det inte jag som fick delikatessen. Det var ett par från Lidingö. De hade köpt hem italiensk sallad från Willys och hittade en död mus i salladen. De gjorde som jag förmodligen oxå hade gjort - SKRIKIT!!!!

Ja det är inte första gången man fått läsa att det funnits i kött i salladen. Kött som inte ska vara där då alltså. Det har inte bara varit i sallader heller utan i bröd kommer jag i håg att jag läst för många år sen. Det var inte från Willys men det spelar ju ingen roll vart de kommer i från. Det är lik förbannat äckligt!

Usch. Tur det finns trevligare samtalsämnen att prata om än om döda djur i maten.

Idag har det varit lika fint som i går. Sommaren har verkligen kommit. Jag har jobbat en lång dag idag o det har funnits jobb vill jag säga. Har haft så ont i min höft med så hälften hade varit nog. Just nu går jag som en pigg 90-åring.

Stéphanie är på fest. Det ska badas o umgås. Vi var o shoppade lite presenter innan idag o det gick rätt så bra. Ibland är det svårt att hitta något när man måste. Men det blev ingen panikhandling eller så så det gick bra.

Robin har stuckit till poolen och vi andra sitter här. De 4 minste ser på tv en stund. De har ätit mat. Jag väntar på att Fredrik ska komma hem från jobbet så han o jag kan få i oss lite mat. Jag väntade på honom så slipper han sitta ensam o äta.

Jag ska se om jag kan överföra mina foton från min mobil. Fixar jag det så kommer det lite bilder senare. Ha en fin kväll!

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: