web analytics
Gå till innehåll

Idol och the Mentalist.

Idag är det ett år sedan Patrick Swayze förlorade kampen mot cancern. Tänk att det har gått ett helt år. Inte klokt. Jag kommer ihåg när man fick läsa om det. Skrev om det förra året så det blir inget långt inlägg om det nu, men jag måste säga att saknaden är stor. Jag kände inte honom (tyvärr) men han saknas på bio-duken.

Tro det eller ej, men jag har lagat mat till barnen. Pannkakor till barnens förtjusning. Fått undan disken samt satt i gång ännu en maskin tvätt. Sen har jag faktiskt hunnit med att vika all tvätt som jag har tvättat med.

De små är lagda o nu väntar jag på att idol ska börja. Ska bli roligt o se vem som går vidare. Sen är det The mentalist o sen sängen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Prenumerera på nyhetsbrevet Smickra mig 😉  Flattr this Tycker du om min blogg? Lägg gärna till den i bloglovin eller i följaren till höger.

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

1 reaktion på ”Idol och the Mentalist.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: