web analytics
Gå till innehåll

Ihopklistrat kött

Nu kan man klistra ihop kött så det blir hela filéer. Vad det ska vara bra för vet jag inte och det låter inte aptitligt. Iaf inte i mina öron.

Klistret heter trombin och sverige har röstat ja till produkten. Den är på väg att godkännas inom EU.

Vem beslutar sådant? Det står Sverige. Vi är många som lever i Sverige och jag har aldrig hört talas om det tidigare, men kanske så är jag den enda som inte har gjort det?!

Jag hoppas det kommer att stå på förpackningarna om det är ihopklistrat kött som ligger där i för jag vill inte köpa det. Vill jag ha filé. Större filébit då köper jag det. Som den är!

aftonbladet - hd

Kan du tänka dig att köpa i hopklistrat kött?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

3 reaktioner på ”Ihopklistrat kött

 1. Psycho Dad

  En blogg som berör?

  Ja den berör verkligen... Ihopklistrad heter det. Inte Ihop klistrad. Läs igenom vad du har skrivit och tänk till. Gör som så att du tar en liten paus efter varje mellanslag när du läser titeln på din artikel.

  Jag blir galet berörd!!!!!!!!!!

  Svara
 2. Camilla

  Just ja, det står i artikeln att det kommer att vara märkt som "klisterkött" (nu kommer det säkert stå massa fina ord som "Innehåller Trombin" eller nått sånt)

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.