Gå till innehåll

Influensan har tagit över vårt hus

Jag sitter med fleecebyxor, fleecejacka och varma vinterstrumpor och fryser ändå. Denna förkylning är som en jojo. Den kommer och går precis som den själv vill. Skulle ha åkt in till Kalmar till min samtalskontakt men jag får avboka tiden. Jag går inte ut i detta vädret. Det är kallt och regnigt. Är tillräckligt med förkyld ändå. Dock så skulle jag gärna vilja åka in och träffa henne och prata, men jag får ha en ny tid.

Förkylningen gör kroppen trött med. Kaffet smakar inte som det ska. Tyvärr. Jag som älskar kaffe. Det blir att man inte dricker lika mycket nu som annars. Det är kanske bara positivt i och för sig 🙂 Tur att något är det i alla fall. Här har influensan gått runt. När sista personen har fått den så har den första åkt på den igen. Det är nackdelen med att vara så många i ett och samma hus.

Idag ska jag bara kurera mig och ta det lugnt. Ska inte göra någonting alls mer än att tänka på mig själv. Är ensam hemma så det blir inte så svårt. Ni får ha en fin dag mina vänner. SKöt om er!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: