web analytics
Gå till innehåll

Inga Einsteins

Jag har hämtat små barnen som nu sitter i soffan o äter glass och tittar små Einsteins. Det är ju ett program jag inte kan med. När de satta igång tv:n så var det Svampbob fyrkant och jag tänkte Ja, de är ju roliga. Min minsting suckar då och ser purken ut. Jag frågar vad det är och då var det ju naturligtvis programmet som inte passade den unga herren. Han ville inte se den gula svampen. Jag zappar lite med fjärrkontrollen och hamnar då på Disney Junior där de sänder just de små Einsteinen.

JA utropar min monsting och tycker att hans dag är förgylld. Nu är det jag som sitter här purken fast utan glass att äta...suck...

Nej inte riktigt så är det hahaha...jag är inte purken men jag ska erkänna att jag hade hellre sett den gula svampen. Dessa små Einsteins är ibland bara för mycket med sitt fiolspelande.

Prat om barn. Såg ni det tv-klippet på aftonbladet.se där 64 barn i 4-5 års åldern + en lärare samt föraren själv åkte i en minibuss där det är plats för 8 barn? Helt otroligt. 66 personer sammanlagt. Jag förstår inte hur de har fått in barnen i bilen bara.

Vidare till fler barn. Jag såg ett annat klipp där polisen fann en bebis begravd och de visste inte vem som var mamma till barnet. Hur kan man bara gräva ner ett barn på det sättet. Jag hoppas verkligen att det var dödfött så de inte tog död på barnet först och sedan begravde det. Skrämmande!

Ni som brukar komma in och läsa min blogg ser kanske att jag har tagit bort några blogginlägg. Jag valde att göra så för att det är så tragiskt att sådant bara händer och jag vill inte ens tänka på de personer som det handlar om. Jag har tagit avstånd från dom tidigare och jag tänker hålla mig borta från dom. De har redan kopierat inläggen ändå så de har ju lite sanning att ta in.

Nu ska jag göra lite nytta och sedan är det mys med barn. Ha det gott.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: