web analytics
Gå till innehåll

Ingen är anonym

Man är aldrig anonym på internet. Det är många som tror det men riktigt så är det inte. Tyvärr för många och tur för andra. Jag fick en något IQ-befriad kommentar av en som tror sig vara anonym. Kommentaren kom under mitt inlägg där jag skriver om min pappas gravsten (Läs här)

Det finns så kallat verktyg som man kan installera på sin hemsida eller som i detta fallet blogg. Jag har det och jag kan se vem som går in på min sida. jag ser var besökaren kommer ifrån, Vilken stad alltså, jag kan även se hur lång tid de har spenderat inne på min blogg. Det bästa av allt är dock att jag får även besökarens ip-nummer. Det är egentligen inget som intresserar mig men det är ett mycket bra verktyg att ha när man blir trakasserad på ens egen blogg.

Personen i fråga skrev oxå att jag skulle sluta och göra reklam för min egen blogg i dennes blogg. För det första så läser jag sällan andras bloggar. Jag har mina favoritbloggar och de följer jag men det är mina nätvänner så jag tror knappast att det är någon av dom. Däremot så läste jag två andra bloggar i går som jag inte brukar läsa. jag lämnade en kommentar i båda bloggarna och gick sedan ut. Jag var dock inte dum i mina kommentarer.

Oavsett vem det är som har skrivit den otroliga IQ-befriade kommentaren så skulle jag aldrig få för mig att göra reklam för min blogg i dennes blogg. Har man inte vettigare saker att säga än det personen gjorde, ja då är det inte mycket lönt att göra reklam i dens blogg.

Hur som helst. Jag var på graven idag med. Ville se hur stenen såg ut i dagsljus och den var så fin. Pappa hade varit stolt om han hade sett den.  ljuset var fortfarande tänt och det såg jättefint ut. Till våren ska jag plantera lite blommor där.

Jag var ute och gick i två timmar i kylan idag. Skönt att få lite frisk luft. Passade på att handla lite julklappar med. Har precis slagit in dom. Pontus sa att jag fick skynda mig för tomten skulle snart ha dom. Han är i sin stuga nu men han behöver dom snart sa han 😀

Jag önskar er alla en fin kväll. Sköt om er!

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

3 reaktioner på ”Ingen är anonym

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: