web analytics
Gå till innehåll

Ingen fjärde dos för mig inte!

Det är så varmt om dagarna så vi har fönsterna öppna lite överallt. Igår gick jag o pojkarna till ICA och Fredrik stannade hemma. När vi kom hem så såg jag att fönsterna i köket var stängda. Fredrik var inte där utan jag fann honom i hans säng.

Jag: -Varför har du stängt fönsterna i köket?
Fredrik: - Jag tyckte att det blåste så förbannat!
Jag: -Men du är ju inte i köket! Du ligger i sängen

Hmmm...Ja...Då är det kanske bäst att stänga fönstret i köket istället för i sovrummet?! Hahahaha....Ja jag o Benjamin fick oss ett gott skratt i alla fall!

Idag har jag gjort lite nytta. Inte mycket men min tvätt har blivit vikt och inlagd i mitt skåp. Skönt när det är gjort.

Jag läste på aftonbladet att det är 65.9 procent som tagit den tredje dosen av vaccinet för Covid-19. Under detta året så ska de som är i riskgruppen samt dom som är 65 år och uppåt att ta den fjärde dosen. Jag tillhör riskgruppen men jag tänker INTE ta någon fjärde dos. Dom andra gångerna fick jag så ont i min högra sida så jag kunde knappt röra mig. Inget som beror på vaccinet sa läkaren men det tror jag att det är. Varför fick jag problem att röra mig och hade så ont efter varje spruta då? Det varade in månader. Nej ingen jäkla spruta här inte!

Jag kunde knappt gå i trappor. Svårt att resa mig från stolen utan att det gjorde ont. Fick krypa ut från duschen då jag var tvungen att sitta på golvet och duscha. Annars hade jag svårt och tvåla in mig. Bockade jag mig ner kunde jag inte resa mig upp igen. Det var ett rent helvete rent ut sagt. Enligt läkaren så skulle jag haft ont i hela kroppen om det vore för vaccinet, men saken är ju den att jag alltid har ont men ibland är det värre än vanligt, men denna smärta jag hade efter vaccinationerna har jag aldrig haft tidigare. Bara efter varje dos jag fick. Nej...Jag tror inte att det var tillfälligheter!

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe. Önskar er alla en fin dag!

4 reaktioner på ”Ingen fjärde dos för mig inte!

 1. Hannas krypin

  Jag tycker inte heller att du ska ta fjärde dosen nu när du fick sådana besvär. Jag fattar inte varför man hela tiden är så snabb med att frikänna vaccinet som orsak till människors långvariga bekymmer med hälsan efter vaccineringen. Jag har inte ens tagit en dos och jag kommer förbli ovaccinerad.

  Svara
  1. Lisa

   Ja jag tycker att det är upp till var och en hur dom vill göra. Det finns dom som är snabba med att döma andra människor och de har en massa åsikter om vad dom anser man ska göra...men hur människan mår som ska tvingas ta skiten struntar dom i.

   Svara
 2. Linda

  Precis, gör som du vill, det är nyckeln till detta. Om du gör det du vill så kan du stå för det sedan. Om du gör som någon annan säger och den andra personen inte tar ansvar för det du sedan gör så kan det kännas jäkligt surt om det inte blev som tänkt.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: