web analytics
Gå till innehåll

Ingen nyhet

Sveriges Mästerkockar tog slut igår. Det var två finalister som tävlade mot varandra igåpr. Jag hejade på Carl men Jennie vann, vilket var förutsägbart egentligen. Oavsett vilka fel hon än gör såp går hon framåt. Båda fick bra poäng men det var Jennie som fick ett poäng mer än Carl. Det var 7 poängs skillnad mellan dom innan Leif Mannerström skulle ge sina poäng. Ingen av dom hade fått sämre än sju innan så jag trodde att det skulle bli oavgjort. Det ska kanske inte bli det så Leif fick bestämma sig för vilka poäng han skulle ge Carl. 6 poäng eller 8 poäng. Carl fick 6 poäng och förlorade mot Jennie med ett poäng.

Jag tyckte att Jennie borde blivit tvåa för Carl presterade bättre över lag. Nu har jag inte smakat på maten men över det juryn sa om rätterna så borde Carl vunnit. Det var ingen rolig tävling att se för man förstod redan för flera program sedan att Jennie skulle vinna. Jag säger Grattis ändå. Det var ju roligt för henne.

Idag är det torsdag och jag fick en början på denna dag som jag helst hade velat vara utan. En son som trilskades och då ska jag tillägga att denna son är otroligt envis. Vill han inte något så gör han det inte heller. Det blev gnäll, gnat och tjat, men vi kom till skola och dagis ändå i morse. Det tog bara lite på krafterna.

Nu sitter jag med mitt välförtjänta kaffe och njuter av det tysta. Ha en fin dag mina vänner.

Instagram
Intressant?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: