web analytics
Gå till innehåll

Ingen skolavslutning i år för min del

Nu är det inte långt kvar tills barnen slutar höstterminen i skolan. Skolavslutningen har jag gått på i alla år. Har jag jobbat så har jag tagit mig ledig för jag tycker det är mysigt och roligt att gå och titta på när barnen sluter. De sjunger och är så duktiga. Men i år så får vi anhöriga inte gå och titta på våra barn.

Förr så gick barnen ut på kvällen. Vi föräldrar kunde titta på våra barn om vi ville men nu ska de i stället gå under dagtid och alla barnen på skolan ska till kyrkan samtidigt. Förr så delades dom upp på två omgångar. Nu så får vi föräldrar inte platsi kyrkan. Ja något besviken är jag faktiskt för jag hade sett fram emot och gå och titta på min barns skolavslutning.

Men men...inget jag kan göra något åt.

Det närmar sig helg med. Så skönt för vi behöver vara lite lediga alla till mans här hemma tror jag. Vi kommer in på slutspurten för planering runt julen. Ska skriva ner vad jag behöver handla in så att man inte står där i affären och inte kommer ihåg om vi saknar något hemma i kylen.

Ja jag har sagt det innan men jag säger det igen: Jag LÄNGTAR till julen. Som det ser ut nu så är vi alla hemma. Det ska bli så mysigt.

Ni får ha en fin dag idag. Kram på er!

2 reaktioner på ”Ingen skolavslutning i år för min del

 1. Peter Krusell

  Jag gick i Stuvsta kyrka i går, det var ett riktigt trevligt lucia firande, det var sista gången som vi som morföräldar som fick gå dit,nu börjar barnbarnen skolan,och där är man inte välkommen,för det gäller bara för föräldrar, ej för morföräldrar, mycket tråkigt tycker jag, för man älskar sina barnbarn så mycket,

  Svara
  1. Lisa (sjubarnsmamman)

   Ja det är riktigt tråkigt att man inte får vara med. Barnen tycker ju det är roligt om mor o farföräldrar är med och tittar. Här får inte ens föräldrarna vara med och titta.

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: