web analytics
Gå till innehåll

Inre stress

Det är lördag och det borde vara en dag då man kopplar av, men det gäller inte hr hemma. Visst kan man koppla av men det är svårt när man känner en inre stress. Jag försöker att inte tänka så mycket men det är svårt ibland. Frågan om man har gjort något fel dyker upp ofta. Man försöker göra det bästa, att ställa upp när man kan.

Mitt ena barn har mått dåligt nu i 3 månader. Det har varit många vändor till både vårdcentral och sjukhus. Svimningar, kräkningar och höga värden. Ont i magen och inget svar har vi fått på vad det kan vara. Idag är det lite bättre men inte helt. Jag har ställt upp för mitt barn naturligtvis och jag hoppas att min dotter har tyckt att jag har gjort det.

Under denna tid började jag själv må dåligt. Det blev höst och nu vinter. Alltså inte mina årstider. Mitt humör sjunker och jag försöker att hålla mig på benen. Jag blev sjukskriven på heltid och ska under denna månad försöka laga min själv.

Jag har mycket runtomkring mig och jag måste prioritera vad som är viktigast för mig. Det är svårt för man får dåligt samvete för att man inte kan ta itu med det andra som man lämnar åt sidan. Trots detta så försöker jag se det positivt. Det är svårt även det men jag försöker. Det är det viktigaste!

Det var lite om mina tankar idag. Nu ska jag fortsätta att ta det lugnt. Var precis ute med hunden en sväng. Gick ner till stan jag och dottern med Sally och tänkte hälsa på min syster men hon var inte hemma. Så lite motion har vi fått iaf. Nu blir det hejdå. ha en fin kväll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: