web analytics
Gå till innehåll

Inspiration till hemmet

Förr när jag var yngre så var jag inte så speciellt intresserad av inredning. Tänkte att möbler som möbler passar in. Bara dom fyller sin funktion liksom. Men på senare år så har jag blivit mer intresserad. Det är roligt att söka efter möbler som passar ihop i både färg och form. Det blir en helhet som både är fin och iögonfallande.
Inspiration att få finns överallt idag. I tidningar, butiker och hemma hos andra. Man kan se ett soffbord till exempel. Helt plötsligt så kan man se möbler runtomkring det här soffbordet framför sig. Inspirationen har slagit till.
Det finns en sajt på intenet som delar med sig av inspiration. Dom är en svensk marknadsplats på internet som har ett stort utbud av inredning och möbler. De har omkring 100 00 inredningsprodukter från över 60 olika butiker
Jag kikade in på deras sida och inspirationen började flöda. Jag fick många idéer till mitt egna hem. Vi håller ju på att byta ut lite möbler så det passade fint att kika in på roomly.se. Den plats som jag egentligen mest skulle vilja förändra är mitt kök. Vi är många i familjen och det är viktigt att vi alla får plats runt köksbordet till exempel. Vi har ett litet kök men behöver ett stort kölsbord. Där är inte så mycket plats över kan man säga till andra möbler. Vi behöver skåp och bänkar men det räcker inte. Ett större kök med bättre planerande kring skåp och bänkar hade inte varit fel. Sen och andra sidan så kan vi nog inte ha det annorlunda då platsen är så liten som den är. Men visst är det roligt och få kunna se hur andra har det och få egna idéer till förändring?!
Har ni tips och idéer så är ni välkomna att dela med er av dom. Ha en fin dag!
Kök
Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.