web analytics
Gå till innehåll

Inspireras av heminredning

Sommaren är här och med den kommer all inspiration. Det är som att med ljuset kommer lusten till allt sådant sm man inte velat göra under den märka årstiden. Fast egentligen s har man mer tid då tycker jag. Jag inspireras av alla tidningar som kommer hem, eller på all reklam som dyker upp både i TV och på internet. Det jag mest har fastnat för just nu är heminredning.

Vi köpte nya köksskåp för några år sedan och inte alltför längesedan så fick vi nya köksskåp igen av min svärmor. Vi bytte ut några av skåpen och satte in de nya och helt plötsligt hade vi fått ett nytt kök.

Då vi inte har så stort kök och vi är rätt så många i familjen så är utrymmena viktiga för oss. Utrymmen i skåp och i själva köket där vi vistas. Jag vill ha såp med hyllor där jag kan sätta mina burkar ed alla torrvaror som jag har. Det är lättare att ha det i burkar. Det ser inte bara snyggast ut utan det tar mindre plats med. Innan fyllde jag ut skåpet med bara förpackningar men nu har jag mer plats över så mitt tips till er är att hälla torrvarorna i burkar i stället. Det tar mindre plats då man kan stapla dom. Perfekt.

Jag skulle vilja ha skåp där man drar ut som en stor låda. Speciellt där jag kunde förvarat kryddor och så. Jag tror att det hade varit enklare att se över vad man har och inte har. Just nu har vi en kryddhylla som jag tycker ser tråkig ut. Man skulle kanske piffa till den lite?!

Jag ska fortsätta att bli inspirerad. Ha en fin dag!

Köksinredning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: