web analytics
Gå till innehåll

Inställd aktivitet

Vi hade planerat att åka till Kalmar med barnen så de kunde få åka lite skridskor men vi fick ställa in det SNön faller ner och har gjort hela dagen. Så även i Kalmar. Vi får ta det en annan dag. I stället blir det att mysa här hemma. Imorgon börjar ju skolan igen. Barnen har fått vila upp sig i veckan som gått.

Vi har spelat en hel del sllskapsspel. Min äldsta dotter fick Monopoly gamer av sin pojkvän. Det har gått varmt här hemma. Lite annorlunda monopolspel som jag fastade för. Sverigespelen kom min äldsta son med flickvän med. Även det har gått varmt här hemma. Nu vet man lite mer om Sverige.

Monopolspelet är mycket roligt att spela. Det har gått varmt här hemma. Det liknar inte det vanliga klassiska monopolet utan här ska man samla pengar som blir till poäng och man ska slåss mot bossar. Det gör man med en helt vanlig tärning.

Sverigespelet var mycket roligare än vad jag trodde det var. Man ska gå från stad till stad och när man har gått till de städer man har fått tilldelat så ska man hem till hemstaden igen.

Sällskapsspel är något som de flesta gillar i min familj. Kortspel är något som jag alltid har älskat. Jag samlar även på spelkort. Roliga, annorlunda och intressanta kortspel. Jag köper gärna kortspel när jag åker på semester. Roligt att ha som minne hahaha.

Jag hoppas ni har det gott i era stugor/hus/lägenheter eller hur ni nu bor. Sköt om er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: