web analytics
Gå till innehåll

Inte bara sorg utan mycket glädje med…

Sitter på bussen på väg hem från Kalmar. Har följt min son in till efterkontroll på sjukhuset. Allt såg jättebra ut.

Vad det är kallt ute. Det är inte konstigt att folk blir förkylda. Ena dagen är det sommarväder och i nästa så kommer det snöblandat regn. Ena stunden åker tröjan på och i nästa så dör man ju nästan av värmeslag.

Nu är det snart dags att bli farmor igen. Min äldsta son ska bli pappa igen. Uträknad att komma den 26 maj ☺

Sen ska jag bli farmor igen i oktober. Det är min tvillingpojke som ska bli pappa. Vilken 18-års present ☺

Jag är verkligen en av de rikaste som finns på denna jord. Sju underbara barn där flera av dom har gett mig underbara och vackra barnbarn. Vad vore livet utan barn???

Inga av mina barn var planerade. Jag blev med barn och abort fanns inte på min karta, oavsett hur de blev till och under vilka omständigheter jag levde.

När jag var och fick akupunktur för några veckor sedan så så hon efter att ha tryckt på några punkter att jag bar med mycket sorg inom mig. Och det är tyvärr så. Mycket som hänt i mitt liv har jag fått leva med och får göra det ännu idag. Det måhända ha slutat men ärren finns kvar och själen bär på öppna sår. Dock så har jag även mycket glädje i barn och barnbarn. Man får hitta en balansgång där emellan.

Nu ska jag lyssna på lite musik och värma min kropp för det är riktigt kallt ute. Kram på er!

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: