web analytics
Gå till innehåll

Inte ens hundarna vill gå ut

Regnet öser ner. Inte ens hundarna vill gå ut. Jag öppnar dörren. Hundarna tar språng och springer mot dörren. Väl framme så blir det tvärnit. Dom tittar på mig och vänder om.

Ja inte blir det någon promenad för min del i alla fall. Jag är glad över att jag har dagens middag hemma. Det blir en lat dag för mig. Ja, inte riktigt kanske utan jag ska fokusera på mina hemuppgifter som jag har från min terapi. Det tar sin lilla tid och tid har jag idag.

Jag har umgåtts med min stora dotter i 1 1/2 v. Förra veckan låg hon i förkylning. Vad gör barnen när dom blir sjuka? Jo kommer hem till mamma 😊 Jag passade upp med varm chokladmjölk och mat så hon fick näring i sig. Mina två yngsta barn blev också uppassade. Ja dom blev lite bortskämda. I söndags åkte jag med dottern hem. Hon var pigg då. Igår åkte jag hem.

Så nu sitter jag här och dricker en varm kopp kaffe. Lyssnar på regnet som faller utanför. Jag har tecknat lite samtidigt dom jag lyssnade på min ena inspelning från terapin.

Jag hoppas ni alla får en fin dag ❤

2 reaktioner på ”Inte ens hundarna vill gå ut

  1. missjohansson92

    Haha! Vad skönt att höra att min lilla vovve inte är ensam om att inte vela gå ut i bus väder, du skulle bokstavligt kunna prata om min Milon i detta inlägg. Ha en fortsatt fin kväll!

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: