web analytics
Gå till innehåll

Inte fina nog?

I morgon slutar barnen i skolan och sommarlovet börjar. Det gör även allsång på skansen. Är det något ni ska se? Förmodligen kommer jag sitta där och lyssna. Det är rätt så roligt ändå faktiskt. Musik är ju underhållande och jag gillar musik. Det är en hel rad kända artister som ska vara med. Fast de har många kända ansikten som ska vara med så var det  tydligen inte tillräckligt. I alla fall inte om man ska tro på aftonbladet. Det gnälldes i stället om vem som har avböjt och inte kände att allsången på skansen var fint nog för dom.

Varför inte bara vara nöjda med de artister som sa ja för? Man kan ju vända på steken och säga: Var det inte tillräckligt med dom som de ar fått tag på och som sa Ja till att uppträda på allsången på skansen? Är inte dom fina nog för underhållningen?

Vi ha precis ätit klart och Fredrik har satt sig i sovrummet för att titta på fotboll. Jag äör inte så intresserad av det så jag satte mig här i stället. Tvillingarna och Stéphanie är uppe hos en vän och tittar på film. De små sitter och tittar på TV här i vardagsrummet.

I morgon är det fredag och sedan helg,. Så skönt. Inga tider att passa och man kan göra vad man vill i stort sett. Det är skönt och det är mycket uppskattande.

Hej och so long. Ha en fin kväll.

Intressant?

1 reaktion på ”Inte fina nog?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: