Gå till innehåll

Ipad läsarplatta

Ipad. Den nya läsarplattan har kommit till Sverige. Hmmm...kanske är det bara jag som inte förstår vad den ska vara bra för?! Vet någon annan så informera mig gärna. All denna teknik som går framåt och som kostar massor med pengar, vad ska det vara bra för egentligen? Jo för att underlätta kanske men vissa saker är lite överdrivna tycker jag. Många stod o köade för den Ipad för de ville vara bland de första som ägde en sådan. Vad spelar det för roll om man är först eller inte? Jag ska aldrig köpa en sådan iaf oavsett hur funktionella de än må vara. Jag har klarat mig utan tidigare och gör det nog i framtiden med. Jag sparar hellre mina pengar till något annat roligare då.

Jag har varit en sväng till stan. Sonen glömde sina nycklar i morse så det var bara att gå ner med dom Jag har tvättat en maskin tvätt och fixat disken. Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och fortsätta läsa lite nyheter. Ska gå runt till bloggvännerna och läsa lite med. Se vad dom ska hitta på med idag.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”Ipad läsarplatta

 1. Cissa

  Nä, jag måste hålla med dig. Vad kan den som inte en vanlig dator kan? Jag menar det finns ju pyttsmå bärbara datorer idag för att inte tala om alla smartphones. Känns som en rätt onödig pryl. Men många vill ju ha bara för att...

  Kram!

  Svara
 2. Madlar

  Maken är en extrem tekniknörd, jobbar med teknik, andas teknik. När "årets julklapp" kom på tal var jag snabb att instruera att en sån vill jag INTE ha. Vad är det för fel på en vanlig mobil och en vanlig prasslande bok? Kalla mig bakåtsträvare...det är helt ok.

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: