Gå till innehåll

Ja dessa banker

Då går vi mot sista dagen på denna skolveckan. Dagarna har verkligen sprungit iväg. Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt. Inte ens lagat middagen för det gjorde Tove. Däremot så har ag varit på utvecklingssamtal och det blev en snabb vända ner till stan med. Vi skulle gå in på banken men tydligen så har vi ingen bank här i stan där man kan gå in och ta ut pengar när man vill under deras öppetider. Är det så överallt?

Jag var nere på Ölands bank igår och skulle ta ut pengar men det gck inte. Jag var  minuter för sen sa dom. Jag förstod inte först vad dom menade för de hade ju öppet men inte för pengaärenden. De kunde inte ta ut pengar till mig men de kunde överföra pengarna till mitt andra konto i den andra banken.

Idag var jag nere på den andra banken och blev väldigt förvånad över att de har helt tagit bort den enda dagen som de hade öppet sent (läs idag) När de har gjort det vet jag inte men nu har de bara öppet till kl 15:00 samtliga dagar. Man kan dock boka tid om man vill komma en senare tid än så.

-Ja tummen upp för bankerna här på Öland. De flesta arbetar ju till kl 17-18 på kvällarna och har inte tid att gå ner till stan varken på förmiddagen eller eftermiddagen. Snart får man väl som kund göra deras jobb helt och hållet.

Mina tvillingar behövde fixa lite med banken och går i skolan till 15:20 om dagarna men de får väl strunta i det tills de börjar jobba på banken själva!

Nu ska jag lägga mig så jag säger god natt och sov gott!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: