web analytics
Gå till innehåll

Ja det är verkligen årets rektor

Årets rektor har sitt arbete på en skola i Stockholm. Hade mina barn haft denna rektor på sin skola så hade jag flyttat mina barn. Tre pojkar ska ha tryckt upp en flicka mot väggen och sagt -Jag ska knulla dig! Sen ska dessa tre killar ha hotat med att döda dom om de berättade det för någon. Rektorn svar på det hela

– Jag associerar till att tjejer är spännande för pojkar, säger rektorn.

Killarna håller sedan fast en tjej och slagit henne flera gånger i ansiktet. Flickorna kom loss efter ett tag och berättade om händelsen för skolpersonalen. Senare under dagen ska en pojke ha dödshotat dom.

Tjejerna har sagt att de fick käftsmällar men rektorn säger att det var kindklappar och när det gäller dödshotningen så är rektorns ursäkt

–att barn gör så. Killar uttrycker sig annorlunda mot vad tjejer gör.
– Jag associerar till att tjejer är spännande för pojkar.

På varför killarna går kvar i skolan så svarade rektorn:

–killarna har rätt att gå i skolan, och att killarna medgett att de ”betett sig dumt”...och de har bett om ursäkt

Skolans kurator sa:

– Jag har träffat en av pojkarna i dag, och han skämdes så mycket att han inte ens ville prata om det som hänt.

Jag blir mållös faktiskt. Jag kan inte förstå skolans handlingar. Visst har alla rätt att gå i skolan men alla har också rätt att kunna gå till skolan och känna sig trygga. Vilket dessa flickor inte gör. De skyddar inte flickorna utan de skyddar förövarna. Varför? Pojken skämdes sa kuratorn. Det är väl klart som korvspad att han inte vill prata om det han har gjort?!

Har skolans rekotr hört talas om hemunervisning??? Det hade kanske varit en lösning??? Bort med dom från skolan i alla fall och markera att det är långt ifrån okej att göra så! Det är min åsikt!

Jag hade aldrig skickat iväg min dotter till den skolan efter en sådan händelse och det spelar ingen roll om min dotter hade varit bland de utsatta!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: