web analytics
Gå till innehåll

Ja. En ny bok!

Ny bok av Lars Kepler ska komma ut. Jag vill ha den. Eldvittnet heter den. Jag har läst de andra två, Hypnotisören och Paganinikontraktet. Den första boken var jättebra så när bok nr 2 kom ut så var jag snabb med att köpa den. Men jag blev lite besviken på den. Naturligtvis var den bra men inte så bra som jag hade förväntat mig. Det ska bli mycket intressant och läsa den nya när den kommer. Den 11 november skulle den komma till adlibris.

Vi har ätit middag nu så nu sitter man lagom försoffad. Jag har lite beslutångest. Jag har fått hem min nya bok som jag beställde Hur kunde hon? heter den och den verkar så bra. Men sedan har jag påbörjat ett nytt smycke som jag virkar. Jag vet inte vad jag ska göra. Pussla eller läsa....hmmm....

Jag får se hur jag gör. Kanske pusslar jag lite och sedan lägger jag mig med min bok. Jag tror det blir så. Ha en fin kväll alla goa människor där ute.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”Ja. En ny bok!

 1. Erica

  vad tyckte du om hur kunde hon? jag tyckte den var jätte bra 🙂 så jag har precis lagt till den på bokbörsens app på facebook så ska lägga in fler så du virkar vad kul vad virkar du ? jag håller på med en disktrasa som skall skickas innan fredag hoppas man hinner. läser just nu en bok av anya peters som heter övergiven. börja på den igår. ett boktips om du ej läst inspärrad av theresa cooper så ska du läsa den så gripande

  Svara
  1. Smulan

   Jag tyckte den boken var jättebra, men fruktansvärt sorglig. Jag kan inte förstå hur det bara kan få gå till så som det gjorde. Nej jag virkar inte. Jo ibland iofs. Då blir det mestadels grytlappar, men annars gör jag smycken. Jag tackar för boktipset. Den har jag inte läst men ska sätta den i min läs lista 🙂

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: