web analytics
Gå till innehåll

Ja herregud…vad säger man?!

Jag fick en intressant kommentar i mitt förra inlägg.

Tycker mer det är du som valt att inte ha henne i era liv – och, dessutom drog du in barnen i det hela. Ibland kan man försöka hålla barn utanför vuxnas bråk och bete sig moget.
Be om ursäkt, hålla barnen utanför och försöka gå vidare.
Det du har skrivit om din svärmor reflekterar med på hur du betett dig(extremt omoget) – hade definitivt kastat ut dig om du bott i ett av mina hus.
Har ni flyttat än ens?

Hmmmmm....många krav från någon som inte ens vågade skriva vem det var ifrån. Så vad ska jag säga?

Förlåt för att DU (svärmor)

  1. ... var hembjuden den 3 maj och att du tackade inbjudan med att gå på mina barn FRAMFÖR dina barnbarn.
  2. ... har krängt mina barn under dessa 12 åren och det FRAMFÖR barnen som du kränkte.
  3. ... har kränkt mig framför mina barn!
  4. ... för att du har kränkt din egen son framför mina barn!
  5. ... för att du kallade Beatrice för tjock.
  6. ... för att du sa att Stéphanie var ful.
  7. ... för att du stängde in Hampus i garderoben och höll för dörren.
  8. ... för att du hotade Hampus med polisen.
  9. ... för att du påstår att Hampus ljuger när han berättar om punkt 7 och 8 fast det finns ögonvittnen till det.
  10. ... för att du kallat Hampus för dum i huvudet (till honom)

Listan kan göras lite längre...men det ger ingenting.

Jag tänker inte be om ursäkt!!! Jag har inget att be om ursäkt för. Varkens du eller någon annan i hennes närhet har varit i samma rum den 3:e maj eller någon av de andra gångerna, men det har mina två yngsta barn varit. Hennes barnbarn. JAG har inte dragit in mina barn i någonting utan det har hon (svärmor) själv gjort! Är det någon som ska be någon om ursäkt så är det HON som ska be MINA BARN om ursäkt!

Du har inte varit med när hon har kränkt barnen framför dom. Du har bara hört hennes beklagningar! Hennes version om hur det har gått till! Inget annat! Den dagen du VET vad du pratar om så ska jag överväga att be om ursäkt och då gör jag inte det för din eller för min svärmors skull utan för barnen.

Jag har stått ut med all skitsnack, alla kränkningar mot mig och barnen i 12 års tid. Nu är det nog! Speciellt när du och hon anser att hon inte har gjort något fel. Det är skrämmande när folk gör saker och sedan tycker att det är okej eller att det inte har gått till så. Jag vet vad jag har gjort och jag står för det men aldrig jag ber om ursäkt för något som inte stämmer!

Hon har sårat mina barn! Vissa av barnen har farit illa. Det är INTE okej! Skulle jag tycka att det var okej då hade jag varit en dålig mamma. Nu vet jag att jag är en BRA mamma så därför kommer det ingen ursäkt heller. Det skulle vara som att jag tycker att det hon har gjort inte gör någonting. Vilken bild visar inte det mina barn? Nej...du kan fortsätta att drömma vidare!

Sen att du inte vill att jag skulle bo under ditt tak...är det meningen att jag skulle bli ledsen nu eller? Nej det blev jag inte. Kan inte bry mig mindre!

Denna svärmor gick med falsk information till socialen när hon anmälde. Hennes ursäkt var att hon var orolig för barnens välmående. När hon får veta att socialen inte ansåg att hennes sanning stämde så slänger hon ut dom på gatan i stället och svarar på frågan: Hur kan du göra det? med Det är INGA problem!

DET är Årets farmor det!

Jag har två egna barnbarn och skulle aldrig i mitt liv behandla dom som skit!...o gud nåde dom som kröker ett hårstrå på deras huvud!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: