web analytics
Gå till innehåll

Ja man hinner bli frisk innan man får tid

Idag har jag varit hos min läkare angående min höft. Jag har haft så ont så att jag knappt har kunnat gå ibland och det har jag haft sedan efter tredje dosen för Covid-19 i mitten av december. Jag ringde förra veckan och fick en tid en vecka senare som då blev idag. I förrgår så började det onda att försvinna och idag har jag inte mer än vad jag brukar ha...så klart! Man hinner bli "frisk" innan man får en tid hos sin läkare idag!

Jag har en suverän läkare så jag ska inte klaga på att jag får vänta några dagar. Det finns även dom som får vänta så mycket längre, men när man har fruktansvärt ont så är det ingen tröst kan jag säga. Men hon rekommenderade även nu att jag skulle ringa till sjukgymnasten men det gjorde jag samma dag förra veckan som när jag ringde min läkare. Till sjukgymnasten fick jag tid den 4 februari så jag hinner nog bli fullt frisk innan jag kommer dit!

Jag är i alla fall glad över att jag inte har så ont i min höft längre för det gick ner i benet och upp i ryggen. Bockade jag mig ner så kunde jag inte resa mig upp igen. Nej...fy farao. Det önskar jag inte ens min värsta fiende!

Idag har jag städat i mitt sovrum. Fått undan lite från mitt skrivbord och blåst bort damm från min dator. Det fanns inte så mycket men det är skönt och få bort det lilla som fanns där.

I morgon ska jag försöka mig på att ta min lilla skogspromenad. Min kamera är på laddning så kanske kan det bli några bra foton.

Ni får ha en fin kväll alla fina. Sköt om er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.