web analytics
Gå till innehåll

JA! Snart sovadags!

Det är så skönt att denna dagen snart är slut. Den har varit så fruktansvärt tråkig. Det var lite mörkare i morse än vad det var i går och mörkret sänkte sig fortare idag än igår. Vart är vi på väg? Jo jag vet. Vinterland! Jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte. Just nu låter jag som ett trotsigt barn som inte får godis i affären. Men jag vill verkligen inteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Jag gick för att hämta mina barn i eftermiddags. Det regnade och var grått. Jag mötte min svärmor vid apoteket och hon sa att jag såg ut som en dränkt katt. Det var precis som jag kände mig med kan jag säga.

Jag tog ut min medicin idag. Deras dator strulade precis lagom tills det var min tur. Jag fick inte ut min medicin för deras dator sa att det var för tidigt, men 4 st i personalen sa att det var databugg. Skit samma vad det är tänkte jag. Ge mig min medicin! Jag fick ut den till sist. De fick krångla med att köra ut nya recept o sen lägga in dom på nytt. Datorer är väl bra att ha ibland?! Eller inte!

Sen åkte vi till Netto. Där hittade jag en del faktiskt som ska bli julklappar till småpojkarna. Kön var inte så farlig men nog hade dom väl kunnat öppna en kassa till tycker jag. Men det gjorde dom så vad gnäller jag om. De öppnade den lagom tills jag hade två framför mig bara.

När jag stod där i kön så ringer min son. Jag pratar med honom o lägger luren. Telefonen ringer igen o det är samma son som ringer. Han vill veta när jag kommer hem för han skulle i väg till en kompis. Jag sa när jag var färdig o lade på luren. Det ringer en 3:e gång. Jag svarar o då så går mannen som står bakom mig i kön framför mig o säger: Jaha. Du ska prata i telefon.

Ja svarade jag, men jag klarar av att stå i kön samtidigt. Tog min korg o gick framför honom o tog tillbaka min plats. Något irriterad blev jag. Vilken fräck en att gå före på det sättet. Det var inte ens min tur. Jag hann stå där en stund utan att prata i telefon innan det blev min tur. Han blev något sur men det struntar jag i.

Dottern har varit på bowling med klassen. De åt tacobuffé och hade allmänt roligt. Beatrice var hos en kompis o lekte. Alla barnen är hemma nu iaf o en del har sover som stockar. Själv ska jag gå o lägga mig snart. Bara Idol kan ta slut någon gång så.

Jag har läst mina vänners bloggar men jag har ärligt talat inte orkat kommentera något hos er. Jag går varvet i morgon o lovar lämna ett avtryck då.

Jag säger god natt o sov gott o sköt om er!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”JA! Snart sovadags!

 1. MammaMorran

  Nu är tävlingen om halsbandet avgjord!
  Kika in och se om Du vann!
  Ha en fin lördag & Tack för att Du var med och tävlade!
  Kram
  MammaMorran- funderar på livet & Barn med ADHD/Autism

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: