web analytics
Gå till innehåll

Jag älskar min hund

För någon månad sedan så kliade min hund sig i öronen.  Jag gick till veterinären o ville få henne kollad. De sa att jag kunde testa att skölja hennes öron med något speciellt som är till för hundars öron. De sa att hundar med hängande öron får inte in samma luft som hundar med uppståndelse öron. Tog vi i medlet o hunden slutade att klia så var där inget men fortsatte hon så skulle vi komma in med henne igen.

Jag gjorde som de sa o kliande försvann.

Nu sitter jag o familjen på Böda camping. Hunden har min mor hand om hemma hos mig tillsammans med sin man o min syster. Hunden börjar klia sig i öronen o mitt råd var samma som veterinärens.  Det hjälpte inte.

Tyvärr sitter vi på campingen o kan inte göra så mycket härifrån o olyckligtvis så ringde o sms:de dom hemifrån när vi var i tvättstugan o mim mobil låg i stugan på laddning. Robin kom med sin mobil, min syster ringde. Min hund hade förmodligen ont i sitt öra. Mitt råd var att gåtfull veterinären o få dom att titta i Sallys öra. De hade inte tid förrän på torsdag.

Fredrik ringde sin mor o frågade om hon kunde ta Sally till veterinären Vilket hon gjorde. Sally hade öroninflammation.  Min syster skrev att hon förmodligen hade svamp o bakterier i sitt öra.

Att sitta här o inte själv kunna göra något eller själv bedöma situationen är svårt. Jag kan bara fråga it hur det är, hur det ser ut o hur det känns.

Jag älskar min hund och bryr mig mycket om henne. Sally är en familjemedlem och gör allt för henne. Men ibland så händer det saker som nu när vi inte är närvarande.

Jag är tacksam för att min syster o att min svärmor fick möjlighet att ta Sally till veterinären. 

Så typiskt att sådant ska hända när man inte är hemma 🙁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: