web analytics
Gå till innehåll

Jag älskar mina barnbarn över allt annat

De är min glädje i livet och jag är så stolt över dom. Pratar ofta om dom och saknar dom otroligt mycket när jag inte träffar dom.

SjubarnsmammanNellie, mitt äldsta barnbarn är 3 år. Envis som synden och hon vet vad hon vill. Hon är min stolthet. Hon är så go så jag finner inga ord ibland. Hon sa för en tid sedan att farmor är hennes bästa vän. Behöver jag förklara hur stolt jag blev?

Vi träffas i stort sett dagligen men ändå så är jag en av dom hon vill se efter hon vaknat. Hon går upp till mig för att säga god morgon. Åker de iväg så saknar hon sin farmor och vill ringa. Jag bara älskar denna unge!

 

Sebastian

Sebastian är Nellies lillebror och han är hennes stolthet. Hon älskar sin bror och visar gärna upp honom. Han är en stor glädje.

När min bästa vän dog i januari månad så var det Sebastian som jag gick till för att se. Han gör en så glad ända in i hjärtat. Han är fruktansvärt mammig men han börjar vilja gå till oss andra med nu. Han blev ett år nu juli månad och har berikat mitt liv.

 

AliziaMitt yngsta barnbarn Alizia är dockan själv. En underbar unge som jag träffar rent för sällan. Men fast vi inte träffas så ofta så går hon till mig.

Hon pussas och kramas. Även hon vet vad hon vill och är envis som synden men det ska dom vara. Denna lilla prinsessa blir 8 månader om två dagar.

 

Mina barnbarn är min stora kärlek och jag gör allt för dom <3

Tänk vad jag har hunnit med i mitt 46-åriga liv. Jag har fått sju underbara barn och har 3 hjärtan till barnbarn. När jag ser tillbaka på mitt liv så tycker jag att jag har i alla fall åstadkommit något bra här i livet.

När jag var 30 år så var jag ensamstånde med fem barn. En 9-åring som var hyperaktiv. Brorsan till han var bara 6 år och lillasyster 16 månader yngre. Jag fick tvillingar så det blev fem barn alla under tio år.

Det var en jobbig tid men så lärorik. Jag fick lära känna mig själv på ett sätt som många andra inte gör. Att vara både mamma och pappa var inte lätt alltid. Jag hade alla barnen dessutom på heltid. Ingen pappa var närvarande. Men jag fixade det.

28 reaktioner på ”Jag älskar mina barnbarn över allt annat

  1. Nilla

    Javisst är det härligt med barnbarn 🙂 Jag har 2 barnbarn, en flicka som fyller 6 år nästa vecka och en liten kille som föddes i april och döptes i helgen som gick 🙂 I morgon skall mitt äldsta barnbarn, jag och min man åka iväg på en liten utflykt! 🙂

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: