web analytics
Gå till innehåll

Jag andas, jag finns och jag lever

Är inne i en liten svacka. Jag vill så mycket men orkar det inte fullt ut så jag tar dagarna som de kommer. Gör lite nytta och försöker göra det i en lagom takt. Jag har för vana att stressa iväg och jag klarar inte av att stressa alltid. Jag glömmer bort mycket och det är inte alltid så bra. Jag gör det som är viktigast, att komma ihåg vad mina barn behöver och så, resten blir lidande så som jag själv då med andra ord. Men så får det bli.

Idag har jag haft kvalitetstid med mina döttrar. Vi har scrappat. De har gjort kort till Nellies barndop. Jag har fortsatt med boxen som jag ska ha min barnvagn i. Jag är inte riktigt klar än men den lär bli klar i veckan. Förhoppningsvis i alla fall. Förutom att ha scrappat så har vi städat. Jag började faktiskt dagen med det. Vardagsrummet och köket blev det på morgonen. Nu ikväll tog jag toaletten.

Barnen är duschade och ska snart lägga sig. De ser på film nu efter duschningen. Jag, flickorna och Pontus tog Sally på en långpromenad. Med oss hade vi lilla Nellie. Hon somnade så gott i vagnen. Det var skönt och gå. Vi pratar lite om allt möjligt. Det känns som att man samlar på sig mer positiv energi då. Det behövs nu under de mörka kvällarna. Jag går med småångest om dagarna. Speciellt mellan middag och kväll. Sen när familjen är samlad börjar det kännas bra, men då är jag så trött så jag orkar inte göra så mycket. Det tar mycket på krafterna de här ångestattackerna. Men sådant är livet. Det är bara att gilla läget och rida ut stormarna.

När jag mår så här. När jag känner att orken har tagit slut så håller jag mig gömd. Speciellt från de sociala medierna som Facebook till exempel. Jag får upp aviseringar. Jag kan gå in och läsa de kommentarer jag får men jag orkar inte alltid svara. Men det gör jag sen när jag känner mig på topp igen. I morgon ska jag med Tove i Kalmar. Dagen kommer gå åt att promenera en del i staden så då har man tankarna på annat. Ska även in på tisdag så veckan börjar bra med frisk luft. Det är aldrig fel.

Jag hoppas ni har haft en fin helg. Kram på er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: