web analytics
Gå till innehåll

Jag ÄR en bra mamma

Jag har ask och det har jag för att någon höll på och mobba min dotter där, sedan dess har jag haft det. Dock så går jag sällan in men det händer att jag får någon fråga då och då. Jag såg idag att någon hade frågat för några dagar sedan varför jag kastade ut min son och hans flickvän. Mitt svar blev rätt och slätt: Jag har inte kastat ut någon. De gick självmant.för det var precis så det var. De valde själva att åka och fixade själva skjuts.

Sedan fick jag en fråga om hur många vi är i familjen och mitt svar blev en man, 7 barn, en svärdotter och en svärson och sedan jag då. När jag tänker på Robin och Stéphanies partner så ser man hur stora barnen börjar att bli. Det är inte klokt. Det gäller verkligen att ta vara på tiden.

Jag satt och tänkte på pappa. I år skulle han blivit 80 år. Det är nu 3 år sedan han dog och det känns ibland som om det vore igår. Det gick så fort med pappa. Ena sekunden så levde han och i nästa så var han död. det skrämde mig för man insåg hur skört livet är egentligen. Man lever den ena sekunden och i nästa kan allt vara borta. Det är en hemsk tanke faktiskt.

Det gäller att ta vara på stunderna som man får för man vet aldrig om man får uppleva dom igen.

Idag har det regnat här hemma. Tråkigt väder men ändå rätt så skönt. Jag har varit dödstrött idag och haft ont i huvudet. Förmodligen vädrets fel. Ikväll ska Fredrik på övning och Robin ska på fotbollsträning. För mig blir det Idol och sedan sängen.

Ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: