web analytics
Gå till innehåll

Jag är en diskmaskin

Ja inte har jag varit arbetslös idag inte. Jag har bott vid köksbänken känns det som. Vår diskmaskin vill inte som vi vill så jag fick diska för hand. Jag fick ta gårdagens disk först och sedan har jag diskat hela dagen.

Bara igår var det
9 tallrikar
8 gafflar
8 knivar
3 skedar
8 glas
Några knivar och vispar samt stekspadar. 2 stora grytor och två stekpannor.

Sen åt vi kvällsmat men det var bara  7 glas och några smörknivar och en osthyvel. Samt två kaffemuggar.

Det fick jag diska upp i förmiddags. Sen har vi haft middag idag med så det var ungefär samma ruljans. Jag är trött på disk nu. Men nu är det iaf tomt på diskbänk. Jag hoppas sambon kan se vad det är för fel på vår diskmaskin.

Jag har hunnit med att ta en fika på dotterns prao plats. Här sitter hon med chockad och en kärleksmums.

Fredrik är iväg och jobbar igen så jag är själv med barnen. Han var bara hem om och åt middag. De stora barnen är ute och spelar boll medan Pontus och Hampus sitter och tittar lite på barnprogram. Sen ska de lägga sig.

Jag postade ju min ansökan till skrivarkursen igår. Han som stod bakom disken hade nog mycket att tänka på. Jag lämnade fram mitt brev och sa att jag ville ha frimärken och sedan skicka brevet. Han sätter på två frimärken och frågar sedan om jag ska skicka det.

Ja vad skulle jag annars göra? köpa frimärken för att sätta på brevet och sedan ta det med mig hem igen?

Alla som ser på Big Brother vet vem Rodney är. Han har tydligen gjort en hitler hälsning och kan få upp till 4 års fängelse för det. Det klassas tydligen som brott och han kan bli fälld för hets mot folkgrupp. Jag har inte sett det men sen o andra sidan så ser jag inte på Big Brother hela tiden. Vad tänkte han med egentligen när han gjorde det? Frågan är om han tänkte överhuvudtaget.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: