web analytics
Gå till innehåll

Jag är en spammare

Herregud! Så många kommentarer som jag har skrivit i kväll har jag nog aldrig skrivit förr. Det känns inte så iaf. Jag älskar ju tävlingar och en nyfunnen bloggvän har en tävling i sin blogg. Den som skriver kommentar 100 vinner en länk i hennes blogg och det är väl klart att jag vill vinna det 🙂 Så vad jag gjorde jag? Jo jag har spammat hennes inlägg totalt. Det var tillåtet tack och lov...hahahaha....

Jag är med och tävlar i en annan tävling med. Den går ut idag. Det är om recensionen Femtio nyanser av honom. Vinsten är en resa till Seattle och jag vill gärna vinna den. Jag har flest röster men det är en av de tio som har flest röster som vinner så vem som helst kan alltså vinna. Jag har vunnit en bok iaf så något vinner jag ju. Men en resa hade inte varit dumt!

Sen har jag ju själv en tävling igång. Vinsten är en steriliseringsbox från MAM. Det är två vinnare i denna tävling. Tävla här.

Dagen idag har annars varit bra. Jag började med att jobba 4 timmar och sedan cyklade jag hem och slappade lite. Vi bytte ut madrasserna i vårt sov rum och sedan blev det middagsdags. Spagetti med köttfärssås till barnens förtjusning.

Jag har duschat av barnen och jag har luskammat dom med. Tack och lov så hade dom inga husdjur i håret. Det går löss i skolorna och tyvärr så berättar ju inte alla föräldrar för fröken i skolan att deras barn haft löss.

Pontus ville inte bli kammad men jag sa till honom att vi måste se så det inte bor några lusisar i håret. Då säger han: Jag vill ha löss. Jag vill ha löss mamma.

Hahahaha...vilken unge va? Jag kammade honom och jag hittade inga löss. Jag sa det till honom och frågade om han ville ha några lusisar nu. Det ville han inte. Barn gör vad som helst för att slippa det dom inet vill göra...hahahaha....de är för söta de där små liven.

Ikväll har jag spammat en blogg och jag har skrivit detta inlägg. Det är väl det som jag har gjort på internet. Här hemma innan jag spammade bloggen så var jag faktiskt nyttig. Jag gick på mitt gångband i 30 minuter och förlorade 160 kalorier och jag gick en sträcka på 2,2 km.

Jag önskar alla er läsare en mycket fin kväll!

Intressant?

9 reaktioner på ”Jag är en spammare

 1. Johanna

  Tack för spammningen, det var kul att du satte fart på tävlingen! 🙂

  hoppas du vinner tävlingen, det är du värd. Skall kika in din tävling med 🙂

  Haha vad är det för knas på ditt barn som vill ha löss, det kliar ju som tusan, säger de som haft, jag har peppar peppar ta i trä sluppit! 🙂

  Skall dumpa mig i soffan en stund innan sängen! kram

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: