web analytics
Gå till innehåll

Jag är inte bitter

Jag är inte bitter som Tony Rickardsson brukar säga utan jag är mest irriterad. Detta kan låta snålt men det beror på hur man ser på det. 

Jag och Hampus går till Subway i Kalmar. Hampus vill ha en hel baguette men han vill bara ha det så. Inget ska han ha på och det tar Subway full pris på ändå. Jag frågar om jag då kan ta hans skinka och ost på min men det gick inte att flytta över det sa hon. 

Jag sa att det gör du ju inte för Hampus har inte fått något på sin. Jag är en kund som betalar både min o Hampus. Det går alltså på samma kvitton. Jag fick ett nej till att få Hampus skinka och ost som jag får betala men som jag då inte fick.

Hampus tyckte det var konstigt att jag inte fick det o jag kunde bara hålla med. Jag kunde inte låta bli att slänga i ansiktet på den som nekade mig att få Hampus skinka o ost att de tog minsann inte mindre betalt om man tog bort någon ingrediens.

Tjejen frågade om hon skulle dela brödet o jag svarade sarkastiskt att det behövde hon inte för då kan det bli slitage på kniven. Hon frågade om vi skulle ha brödet med oss. Mitt svar blev: Naturligtvis ska vi ha det då jag aldrig kommer sätta min fot där igen.

Nej jag är inte snål o jag är inte bitter men jag blir irriterad och speciellt när hon klämmer ut att det inte är hon som satte reglerna. Det fattar väl jag med men det är hur hon bemötte mig som jag blev irriterad av. Inte konstigt att man själv blir snäsig. Jag sa till henne att sätta fram reglerna skriftligt och väldigt synlig för kinderna så att de kan läsa vad som gäller innan man beställer.

Jag är den som skulle betalt båda baguetterna så vad fan hade det spelat för roll???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: