web analytics
Gå till innehåll

Jag är tillbaka

Hej och hå. Nu är jag tillbaka. Jag och Fredrik har varit på en liten mini semester. Vi lämnade barnen hos min svärmor i lördags och sedan åkte vi ner till Skåne till min bror med familj. Vi träffade hans tjej för första gången och hon var lika trevlig som hon har låtit i telefonen. Vi träffade även hennes lille son. Vilken sötnos han var. Han blir snart tre så det blir att skicka ner en present till honom då. Vi hade två paket med oss till honom denna gången och han var så söt när han öppnade dom. WOW sa han när han fick se lastbilen med spiderman på och den röda traktorn.

Peter och flickvännen Maria hade gjort middag och den var jättegod. Ris och kycklingsgryta är inte helt fy skam. Vi åt gott och pratade och hade det jättemysigt. Efter middagen så tog vi en promenad och min bror visade staden lite, om nu Örkelljunga är en stad. Det är det kanske inte? Strunt samma, det var mysigt att ta en runda iaf. När vi kom tillbaka så tog vi en fika. Kaffe och hemmabakad kaka. Mums!

Dagen efter så var det att gå upp tidigt för då var det dags att åka iväg för bussen till Stockholm gick vid 9-draget. När vi kom till Stockholm så var det itet så lång väntan tills vi kunde gå på båten som skulle till Åland. Vi hade jätteroligt. Vi dansade och pratade och hade det hur trevligt som helst. Vi lyssnade på Donnes orkester. De som vann dansbandskampen. Jag tittade aldrig på det programmet men jag fick veta att det var dom som vann iaf. De hade shower med som de bjöd på. En Elvis show som var mycket bra.

Tiden går fort när man har roligt så tiden sprang iväg men det var precis lagom ändå med en natt på båten för det är så mycket folk där och så mycket sorl. Vi åkte buss hem och var inte hemma förrän runt 22:30 men sen var det en timme till min bror men väl hemma så fick vi en kopp kaffe av Maria och där satt vi och pratade till kl 12 på natten. VI åkte hem i morse efter frukost och vi var hemma på Öland 13:30 ca.

Det har varit helt underbara dagar och det har varit mycket roligt att umgås med min bror som familj. De ska snart ha en liten och det ska bli underbart när det väl är dags för dom. Min bror är så förväntansfull och stolt. De kommer till ön i sommar och det ska bli jätteroligt!

Nu ska jag äta min tacopaj som jag har gjort. Ha en fin kväll go vänner.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Jag är tillbaka

  1. Mib

    Vi var ju också på Ålandskryssning för ett tag sen. Det är verkligen en kul grej! Och så vackert med utsikten när man åker genom skärgården. Kram och välkommen tillbaka. Öh.... fast vi bor ju inte ens i närheten av varann. Men välkommen tillbaka till blogglivet då! 🙂

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: