web analytics
Gå till innehåll

Jag fick bevis

Lena Nyman är död. Det var det första jag såg när jag gick in på aftonbladet. Jag brukar läsa nyheterna på morgonen men det gjorde jag inte idag. Hon blev 66 år gammal. Herregud. Det är ju ingen ålder! Visserligen var hon sjuk men ändå. Alla dom gamle godingarna försvinner nu en efter en. Sorgligt, men det är livets gång. Man blir påmind om att döden är närmare än vad man tror när man läser om andras dödsfall. Jag kommer i håg när jag var yngre och tittade på humor program. Nog var det alltid Lena Nyman fick se i tv-rutan då tillsammans med Hasse och Tage. Tage finns ju inte heller längre bland oss. Det är flera år sedan han gick bort och nu har vi bara Hasse kvar av trion. För hur länge får man se för han verkar inte heller så frisk. Om man ska tro på nyheterna.

Lena Nyman dog av en tids sjukdom. Hon hade KOL. En hemsk sjukdom där de i stort sett kvävs till döds då lungorna slutar att fungera på dom. Jag gillade lena Nyman skarpt och jag är helt övertygad opm att hon kommer att spela teater med vår herre. R.I.P Lena. Må änglarna sjunga för dig!

expressen - sr - >Helsingborgs Dagblad - Göteborgs-Posten

Vi har två katter som älskar att springa runt och busa. Vi har hittat toalettrullar lite överallt som någon av katterna har tagit ner och lekt rundor med. Vi har ju aldrig varit säkra på vem det är av dessa två men idag fick jag bevis


Just det! Det är vår hona Skruttan som är den skyldige. Hon kan knappast ta sig ur det här, men visst ser hon oskyldig ut?  När hon var klar med den rullen så lämnade hon den bara kvar i hallen så att vi fick plocka upp den.

Vädret har blivit mildare som jag ville att det skulle bli. Det är dock en nackdel med det! Det blir blött och geggigt i min hall. Jag kan städa av den hur många ggr som helst under dagen men ändå så ser den aldrig städad ut. Ska verkligen bli skönt när all gegga och det blöta ute har blivit bättre så man kan få ha sin hall någorlunda ren.

Stéphanie är i väg till i morgon. Hon skulle förmodligen rida. Det ser hon fram emot. Robin är hemma så huset är fullt med barn. Jag har vikt 3 tvättkrogar fulla med tvätt och hälften är inlagt. Jag får så ont i armarna med all denna tvätt. Den tar kål på mig känns det som. Jag renbäddade vår säng i går och bara det blev en maskin tvätt. I kväll är det pojkarnas tur att få renbäddat i sina sängar och i morgon är det flickornas tur. Sen är helgen slut!

Vi har inga planer alls i helgen faktiskt. I kväll ska tvillingarna på kalas. Det är allt,sen gör vi det som faller oss in. Får väl se vad det blir. Har ni några planer för helgen?


Valresultatet.se Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

3 reaktioner på ”Jag fick bevis

  1. Smulan

    Man brukar bli bombaderad med sådana nyheter annars men jag hade inget hört förrän nu.

    Ja visst är hon busig. Hon trodde hon kunde komma undan 😉

    Kram kram o ha en fin kväll!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: