web analytics
Gå till innehåll

Jag gick igenom besiktningen

Hej mina vänner. Igår gästbloggade min svärdotter. Det blev inte många rader men det var roligt att se henne där 🙂

Ännu en dag i Kalmar. Har varit där varje dag i en vecka nu. Jag är rätt så trött på att vara där nu, men idag var det ändå lite roligare ärenden. Jag var inne på kirurgmottagningen och träffade en sjuksköterska. Det var min årliga besiktning kan man säga. Alla mina prover var bra och det kändes skönt för strax innan sommaren så låg mitt värde på järn för lågt. Det enda jag ska tänka på är att försöka få i mig lite mer proteiner.

Jag vägdes och mättes. Innan operationen så vägde jag 92,4 kg och hade 118 cm i omfång. Mitt BMI låg på 35. Det vill säga fetma. Idag vägde jag prick 68 kg och var 92 cm i omkrets. Mitt BMI låg på 26,2. Det vill säga strax över gränsen till överviktig. Jag mår bra och det är huvudsaken. Det enda jag har problem med just nu är mina eksem.

Jag är så trött idag. Det har varit en hel del den sista veckan så det kanske inte är så konstigt, men jag börjar redan nu känna av höstens och vinterns nedstämdhet. Jag hoppas verkligen på en lång fin höst för hellre hösten än vintern.

Nu ska jag faktiskt göra mig i ordning för sängen så jag säger god natt och sov gott!

Publicerat den Kategorier Gastric Bypass

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: