web analytics
Gå till innehåll

Jag gick vinnande ur spelet

Förra helgen på loppmarknaden så köpte jag Disneymonopol som vi spelade på idag. Det blev Benjamin, Fredrik, Stéphanie och jag. Det såg inte så bra ut för mig ett tag, men det ändrade sig. Först åkte Stéphanie ut, sedan Fredrik. Sedan blev det en match mellan mig och Benjamin och det såg ut som att Benjamin skulle ta hem det hela ett tag men det slutade med att jag satt med alla pengarna, alla gatorna som hade hotell. Jg ska nog bli en buisnesskvinna i mitt nästa liv 🙂

Det var roligt att spela. Tog i och för sig 3 timmar men det var roliga timmar. Nu är det sängen som gäller. Kanske lyssna på lite musik i lurarna. Skönt och somna till det ibland. Jag hoppas ni alla haft en lika fin dag och kväll som vi.

God natt och sov gott. Sköt om er <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: