web analytics
Gå till innehåll

Jag gör vad fan jag vill

Alla behöver vi skratta och det var precis vad jag fick göra igårkväll. Det var längesedan som jag hade så roligt och glömde bort mina problem. Det var fullt med folk och det var jobbigt men när Katrin Sundberg kom ut på scen så var det som att alla andra bara försvann. Jag tänkte inte mer på dom.

Föreställningen var kanon. Hon är ju bara för härlig. Har alltid älskat hennes humor och vem kan glömma bort hennes serie Häxan surtant?! Hahaha...Ja hon är en stor favorit!

Jag har fått umgåtts med min yngsta dotter. Det har varit så mysigt. Som jag har saknat henne! Hon är så duktig. Hon och hennes pojkvän flyttade tvärs över hela landet. Pojkvännen går i skolan och jobbar samtidigt och min dotter har fått ett arbete som hon trivs med. Dom är jätteduktiga!

Idag händer det inte så mycket. Vi ska ta det lugnt och ta dagen som den kommer. Jag hoppas ni alla har en fin dag så här långt. Kram kram.

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.