web analytics
Gå till innehåll

Jag hade salt också

Idag är det sista dagen på jullovet. I morgon börjar allvaret igen för barnen. Den sista terminen på detta skolår. När nästa börjar så börjar Hampus i ettan. Min lille pojk börjar bli stor.

Idag har jag tvättat som en galning och barnen har fått bara vara. Ja förutom när de hjälpte mig med att vika lite tvätt och sätta ner och upp ur diskmaskinen.

I söndags så lagade jag kroppkakor. Pontus han åt för glatta livet men han åt inte som jag brukar göra till exempel. Jag brukar ta en liten bit kroppkaka, sedan lite lingon och smör. Han tog en tugga kroppkaka, han åt upp den och sedan tog han lite lingon och efter det smör. Det startade dialogen nedan.

Jag: Men Pontus du kan väl inte äta bara smör?
Pontus: Men mamma jag åt inte bara smör.
Jag: Inte?
Pontus: Jag hade salt också.

Han är ju för rolig. Han har sina smarta svar den lille killen. Han och storebror Hampus är nyduschade och sover så gott i sina sängar. Själv väntar jag in den andra delen av Inkognito. Sedan blir det att sussa gott under täcket.

Ha en fin kväll.

Instagram
Intressant?

1 reaktion på ”Jag hade salt också

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: