web analytics
Gå till innehåll

Jag har bakat bröd idag

Vilken tråkig dag det är idag. Ingenting händer och det känns att det är en typisk söndag. Det töar ute så det är iofs lite positivt. Då försvinner snön snart. Jag vet att det kommer mer för det brukar det göra men det är ändå ett steg närmare våren.

Jag har tvättat två maskiner tvätt idag och bakat två bröd. Ja ni läste rätt. Jag har bakat idag 😉

I morgon är det dags för barnen att återgå till skolan och de små ska till dagis. Själv åker jag 30 mil för att vara med på ett möte. Jag ska alltså åka 60 mil för ett möte som kanske tar två timmar ca. Jag ska ha en tidning och lite dricka med mig så jag klarar mig på resan.

I kväll är det morden i Midsomer och det ska jag se. Jag vill gärna se Spelets härskare med så jag är egentligen lite kluven. Jag kan ju spela in Morden i Midsomer och se Spelets härskare, men den filmen har vi på DVD så jag kan ju se den när som helst. Ja jag får se vilken det blir.

Vad ska ni själva göra i kväll?

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

5 reaktioner på ”Jag har bakat bröd idag

 1. Anna

  Åhh va gott med färskt bröd och smör 🙂 Duktig du har varit!!
  Men va jobbigt och åka så långt igen för ett kort möte, blir de tåg du åker?
  Själv ska jag spela Bingo, händer ibland att jag gör de 🙂
  Kram Anna

  Svara
 2. Smulan

  Pennelina. Ja jag ska oxå lägga mig tidigt. Tänker på dig. Kram kram

  Anna. Tack 😀 Det känns rätt så bra när man har gjort det iaf. Nej jag åker bil imorgon. Tåg hade gått fortare men så vet man inte om man kommer fram i tid. Bingo är roligt ibland. Spelar sällan men det är för att jag inte kan sitta still och lyssna för länge.

  Kram kram

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: