Gå till innehåll

Jag har bestämt mig

Jag har bestämt mig. Nu ska boken jag så länge funderat på att göra födas. Mitt liv är långt ifrån intressant men det kan vara skönt att få ur sig allt. Jag ska påbörja en terapi för PTSD och vad som händer där och vad som kommer fram ska bli grunden för boken.

Jag har varit med om en hel del. Rent för mycket har hänt och en del har varit svårt att bearbeta. En del har blivit min vardag och det är skrämmande egentligen för det är saker som ingen ska behöva uppleva.

Jag har haft människor som visat att de bryr sig men som gärna satte kniven i ryggen. Vänner som visade sig vara falska. Man delade med sig av sina innersta tankar och känslor. Dumt gjort för mina hemligheter spred sig på Internet.

Men men. Idag vet jag.

Boken ska handla om mitt tråkiga liv. Eller det jag har varit med om. Visa alla andra som varit i min sits att de inte är ensamma. Ingen kommer förmodligen aldrig läsa den. Jag skriver boken först och främst till mig själv. Att uppleva en sak kan ses med andra ögon när man läser om det. Kanske får jag se allt i ett annat perspektiv?

Jag vet att det finns folk som inte vill att jag berättar min historia. Enligt dom har det aldrig hänt. De skäms över mig för den jag är (enligt deras ögon). Jag har varit tyst tidigare men nu ska världen få höra. Jag tänker inte skämmas mer och jag tänker inte tillåta att någon kastar sin skugga på mig!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: