web analytics
Gå till innehåll

Jag har fått en diamant!

Idag har jag och Fredrik varit inne i Kalmar och handlat. Vi var på City Gross och de har ju verkligen storpack där inne. Jag har länge varit sugen på att köpa deras stora ost. Ost är ju faktiskt något som är dyrt att handla i dag och har man då barn som älskar ost så går det några ostbitar i månaden.

De hade en stor som bara kostade 39:90kg men den är då inte liten altså. Man måste köpa den i big pack. Den vi köpte var på nästan 18kg men den kostade bara 639kr.

 Mycket tycker kanske många men ska man köpa de vanliga små bitarna så är det minsta man stöter på för 49:90kg och några sådana i månaden går det år, men oftast så kostar de ju mer i kg pris. Vi fick ut 18 bitar ost av denna och har nu ost till både mackor och matlagning. Vi slängde in dom i frysen och tinar man upp dom sakta i kylskåpet så går det hur bra som helst.

Vi har även hunnit med att äta middag hemma hos min svärmor. VI var bjuden dit på Lufsa. Riktigt gott var det. Sen har jag fått en diamant med förresten! Ingen riktig. Denna är mycket bättre. Jag skriver recensioner och idag fick jag veta att jag var en av de 10 bästa och belönades med en diamant. Helt otroligt, men jag blev glad 😀

Nu ska jag fixa mig i ordning och slänga mig i sängen. Det blir en film där innan jag släcker mina blå. Ha en fin kväll!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

5 reaktioner på ”Jag har fått en diamant!

 1. Smulan

  Cissa. Jag vet ärligt talat inte vad det är riktigt. Jag har för mig att det är råriven potatis med fläsk på. Som ungspannkaka kan man säga. Det är gott iaf 🙂

  Anna. Ja här varar den kanske i två månader...skratt...

  Kram kram på er

  Svara
 2. Jennie

  18 kg !!! Trodde först jag läst fel 😉
  Ost går utmärkt att frysa, har jag också gjort ett par gånger. Nån sort har en tendens att bli smulig men annars jättebra !

  Att köpa ost på ex coop är ibland rena rånet ! Upp mot 80-90 :-/ kg. Det är ju inte klokt !

  Svara
 3. Smulan

  Ja ost är dyrt!!: 18 kg Men på City Gross så kostar denna 39:90 kg och det blir en hel del man sparar! Denna är perfekt att frysa in. Den smular inte. Den är utmärkt att ha till paj med oc den är lätt att riva. Perfekt 😀

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: