web analytics
Gå till innehåll

Jag har ingen annan

Ibland önskar jag att man kunde skriva fritt om sina känslor men fast det är mina känslor så trampar man andra på tårna. Folk som läser kan missuppfatta och tolka att saker och ting är på ett sätt fast man själv menar något annat.

Jag ska ändå försöka skriva vad som rör sig i mitt inre gällande tankar och känslor.

Jag har förmodligen hamnat i en liten återvändsgränd när det gäller mitt psykiska mående. Jag dalar sakta men säkert ner. Det blir svårare och jobbigare att hålla uppe fasaden.

Jag är trött, känner mig tagen för given och känner mig som mest i vägen. Jag är någon som bara finns men som ingen uppskattar. Framförallt så uppskattas inte det jag gör. Det är så det känns.

Jag jobbar, tar hand om hemmet i den mån jag kan och jag tar hand om barnen, handlar mat och gör i ordning den. Serverar den. Tvätt ska vikas och få in i skåpen. Disken ska tas och det ska plockas undan. När min arbetsdag är slut så är det dags att lägga sig i stort sett.

Jag vill också kunna sitta ute i trädgården och njuta av det fina vädret utan att få dåligt samvete för att disken står kvar på vasken eller att tvätten inte är tagen. Men det är sällan jag kan göra det.

Jag vet att jag gnäller men inland så är det skönt att få ventilera. Jag har ju ingen annan. Bloggen får ta det mesta ibland.

Ha det gott ni som orkat läsa ändå hit.

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: