web analytics
Gå till innehåll

Jag har inte lurat någon!!!

Jag sålde en säng till en släkting för 500 kr. Denna person var ute efter en säng och vi hade en. Vi kör ner den till Skåne och sambon sätter ihop sängen. Personen som skulle ha sängen hade precis flyttat och vi hade kört 30 mil och var lite möra efter resan.

Vi åkte hem dagen efter och fick sedan veta att sängen var i sönder. Jag tyckte att det lät konstigt för den var ju hel när vi sate ihop den, men det visade sig att vi hade glömt att sätta på stängerna som ska sitta som ett kors i botten på sängen. Det var ju ingen fara på isen på det sättet för vi hade dom hemma. VI hade glömt dom helt enkelt. Ett mänskligt fel med andra ord.

Igår fick jag höra att personen sagt att jag lurat personen på 500 kr för en säng som inte kunde användas. När jag först fick höra att dessa stänger fattades så sa jag att vi kunde skicka ner dom men då fick jag veta att personen hade kastat ut sängen och fått den uppeldad. Men lådorna som lät följa med fanns kvar för personen ville ha dom. Lådorna tillhörde egentligen inte sängen.

Jag blev så grymt besviken igår när jag fick höra att jag hade lurat denna person på en säng som inte kunde användas. Denna person hade kunnat ringt mig och frågat var stängerna var innan sängen kastades. Det är faktiskt lätt att glömma. Men denna person valde att slänga sängen men behöll lådorna, men jag får ändå höra att jag lurat henne.

Jag har inte lurat någon. Men nästa gång jag åker ner till Skåne så ska denna person få tillbaka sina 500 kr och jag tar mina lådor tillbaka. Sängen kan jag ju inte få för den har de eldat upp. Så stängerna som jag har kan jag bara kasta.

Jag tycker ärligt talat att det är förjävligt för hade bara personen sagt från början att vi glömt stängerna så hade de varit nerskickade och hon hade fått en hel säng. Nu gjorde personen inte det utan valde att slänga ut sängen och väljer att säga att jag har lurat personen på 500 kr.

För att göra rätt för mig så ska personen alltså få sina 500 kr så får jag mina lådor tillbaka. Ingen ska kalla mig för lögnare och vara tjuvaktig vilket jag anser att man är när man lurar folk på pengar. Jävligt lågt ärligt talat att göra det!

Intressant?

10 reaktioner på ”Jag har inte lurat någon!!!

 1. lindisha5barnsmamma

  så tråkigt.Jag tycker inte du har gjort något fel
  utan det är personens eget fel som har eldat upp sängen.

  Svara
 2. Anonymous

  Varför ljuger du på din blogg släktingen sa ifrån från början till din mor. Sängen stod på balkongen i flera månader innan hon slängde den. Denna släkting är 73 årig kvinna som är mycket sjuk. Du har haft tid på dig att hämta sängen innan hon slängde den. Skriv hella saningen.

  Svara
 3. fia

  Om man inte vågar stå för vem man är kan man lika gärna vara tyst. Du har inte lurat någon om du glömde men däremot tas det tillbaka 500 kr o du inte får en säng då är det stöld från den andres sida. Så ska du ge pengar tillbaka ska du ha en säng med tillbaka. Som sagt vågar man inte stå för vem man är i kommentarer ska man vara tyst. När det kommer till att bli lurad så vet jag precis hur det känns o det är inte roligt, så skit i vad den person som inte ens vågar stå med rak rygg o säga vem man är o gör det du tycker är rätt./Fia

  Svara
  1. Smulan

   De som är fega och inte vågar stå för vem dom är är oftast anonyma men deras kommentarer ska man egentligen ta med en nypa salt. Men då det handlade om att lura en sjuk gammal kvinna så kunde jag inte vara tyst för det handlar ju inte om kvinnans ålder och sjukdom egentligen.

   Jag har inte tänkt på det så faktiskt att jag ska ha en säng tillbaka om jag lämnar tillbaka de 500 kr. Det tåls ju att fundera över för jag anser inte att jag har gjort något fel. Jag glömde stängerna men det visste jag inte om förrän det påpekades och då var sängen redan uppeldad.

   Tack för din kommentar Fia. Ha en fin dag!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: