web analytics
Gå till innehåll

Jag har knäckt ryggen

Ja det känns så iaf. Jag har så ont vid höfterna och mot ryggslutet till. Men det är inte så konstigt för idag har jag verkligen gjort nytta. Det har inte blivit något tvättande idag för det gjorde jag i förrgår och i går så det räckte och blev över men idag vek jag den. Det blev t.o.m undan plockat och inlagd i garderoberna. Sedan har jag storstädat hallen på andra våningen och jag har fått i ordning innan i mitt lilla rum där jag viker kläderna. Skönt!

Innan dess så var vi nere i stan och handlade skor till Benjamin och Beatrice. Stéphanie var i Kalmar i går och handlade kläder till sig själv och hon hade hittat en jättefin klänning till Beatrice som hon köpte. Nu är det bara byxor till Benjamin, sen är alla klara till skolavslutningen.

Sen gick vi till Netto och handlade glass som vi tog med oss upp till pappa. Där satt vi en stund och åt glass och njöt av det vackra vädret. Sen var det hem och börja att få i ordning lite. Jag brukar ta det på lördagarna sedan är det skönt och kunna ta det lugnt på söndagen.

Vi hade bjudit hem några bekanta till oss. Robin brukar vara hos dom och de kom idag och åt middag med oss. Det var både trevligt och gott. Vi hade tur med vädret så vi kunde grilla och sitta ute på altanen.
Nu är man lagom trött så det ska faktiskt bli sängen för mig nu.

God natt och sov gott.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: