web analytics
Gå till innehåll

Jag har ont

Jag har så ont i min högra arm så jag kan knappt lyfta den. Det började med mitt långfinger i går. Hade ont bara jag rörde den och nu ikväll när jag skulle fixa med min tvätt så fick jag ont i hela min arm. Jag har från fingrarna och upp till axeln. Ska snart lägga mig och hoppas på en bättre morgondag.

Förutom detta så har jag ändå haft en bra dag. Jag och André tog en tur till stan igen idag och köpte blommor till pappa. Han blev glad när han fick dom idag. Vi tog en fika med idag på kafeterian. Sen gick vi hem och väntade in Fredrik. Vi åt lunch ute på kinarestaurangen och sen hämtade vi barnen från dagis och fritids.

På eftermiddagen tog jag barnen och gick ner till stan. Köpte vårjackor till tvillingarna och Hampus så nu är det bara Stéphanie kvar som behöver en ordentlig vårjacka.

Ni får ha en fin kväll.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

4 reaktioner på ”Jag har ont

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: