Gå till innehåll

Jag har tänt ett ljus

Jag har haft småbarnen hemma idag och det har varit rätt så skönt. Vi har myst och haft det lugnt och skönt. Vi gick dock ner till stan en sväng. Räkningen på pappas begravning skulle lämnas in. Taket på hjälp var lägre än vad jag trodde så den totala summan som jag ska betala själv blir 5740. Jag gick inom begravningsbyrån med för att prata med killen som hjälpte mig och hade hand om pappa. Han var naturligtvis ledig så jag ska dit när han är tillbaka på jobbet.

Jag fann en sida på nätet där man kan tända ljus för sina nära och kära. Jag var inne och tände ett för pappa och ett för mina andra nära och kära som jag har.

Tycker det är bra att det finns sådana sidor på nätet för alla kan inte komma någonstans och tända ett ljus. Om man bortser från att man kan tända ett riktigt hemma. Har ni förlorat någon när och kär så kika gärna in sidan. Ni finner den HÄR.

Ha en fin fortsättning på dagen.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: