web analytics
Gå till innehåll

Jag hatar telefonsvarare!

Jag har två sjuka barn hemma idag. Ringde till skolan för att sjukanmäla dom och fick prata in på en telefonsvarare. Innan telefonsvararen går igång så går jag igenom i mitt inre vilket barn som går i vilken klass för att inte säga fel. När dom lyssnar av telefonsvararen och hör mig prata så undrar dom nog hur det är ställt.

Det ringer och telefonsvararen går igång.

Tystnad
Lite mer tystnad
- Eh Hampus Anderson  Nilsson i 1 B.....nej Pontus Anderson Nilsson i 3 A
- Ehh nej! Hampus Anderson Nilsson i 3 A och Pontus Anderson Nilsson i 1 B är hemma och är sjuka.

 

Yes!!! Där satt den!

Detta är jag i ett nötskal.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: