web analytics
Gå till innehåll

jag hoppas inte att du ska dö

Jag har varit vaken länge. Det var en liten son på 4 år som ville se på mitt klockan 6 i morse. Vad mitt är tecknat på TV. Helst ska det vara Händige Manny, Einsteins eller agenten ozo. Man är lite trött kan jag säga men det är bara att bita i det sura äpplet och göra något bra denna dagen med.

Min son har nog funderat en del. Han sa i morse: Mamma, jag hoppas inte att du ska dö. Jag blev så förvånad för det är ändå djupt tänkt av en 4 åring tycker jag. Jag kan ju inte lova honom att inte göra det heller för alla ska vi ju den vägen vandra men det kan jag ju inte säga till honom. Det förstår ju inte han. Jag sa att jag hoppades detsamma. Han nöjde sig med det.

Jag ska dammsuga hallen. Det behövs kan jag säga. Alla går därigenom så det finns alltid något att göra där. Vädret är inte speciellt fint, men det är ju inte dåligt heller. Det regnar inte i alla fall....än ska jag kanske säga.

Ha en fin söndag alla.

Intressant?

Publicerat den Kategorier Livet, Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

1 reaktion på ”jag hoppas inte att du ska dö

  1. Lotta

    Morgonpigg liten kille, han kanske hade drömt något otäckt, tur att han nöjde sig med ditt svar, för vad svara man på en sån sak.
    Önskar dig en bra söndag!
    Kram!

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: