web analytics
Gå till innehåll

Jag i smink tillhör inte vänligheten precis

Jag, Angelica, Stéphanie, Beatrice och Tove var på skönhetskväll på hotell Witt i Kalmar. Vi fick testa hudvård och smink. Det var ju lite nytt då jag aldrig sminkar mig. Mina barn har aldrig sett mig i smink och de får nog aldrig göra det igen haha. Jag är inte den typen om jag säger som så. Ta mig som jag är eller skit i det brukar jag säga.

Men nog hade jag behövt en extrem kur men jag tror inte det hade hjälpt så det blev det vanliga haha. Man sminkade sig själv och det var lite bökigt då jag har så dålig syn och ser inte mycket utan mina glasögon. Min dotter tog ett foto på mig så jag kunde se hur resultatet blev. Att jag behöver något för tepåsarna under ögonen står ju helt klart. Sen behöver jag lite hårfärg i håret. Det visste jag sedan tidigare så klart. Det går inte undgå att se.

Det har varit en trevlig kväll. Nu sitter vi på bussen och är på väg hem. Väl där så blir det sängen. Ha en fin kväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: