web analytics
GÄ till innehÄll

Jag ingĂ„r i en stor familj đŸ€—

Fotot nedan Ă€r pĂ„ en del av min stora familj. Fotot togs för tvĂ„ Ă„r sedan. Idag har en svĂ€rdotter valt att gĂ„ pĂ„ sitt hĂ„ll men jag har fĂ„tt tvĂ„ nya đŸ€—
TvĂ„ nya barnbarn har Ă€ven berikat mitt liv ❀

I min familj ingĂ„r det idag 17 medlemmar ❀
1 man
7 barn
2 svÀrdöttrar
2 svÀrsöner
5 barnbarn

Fler kommer det sĂ€kert att bli sĂ„ smĂ„ningom ❀

Mina barn har inte samma pappa men de Ă€r uppvuxna tillsammans. Innan jag trĂ€ffade Fredrik sĂ„ var jag ensamstĂ„ende med fem barn pĂ„ heltid. Jag hade dom 24 timmar om dygnet, 12 mĂ„nader om Ă„ret. Jag klagade inte en enda gĂ„ng. Jag var och Ă€r otroligt stolt över min barnaskara ❀

Det var inte lÀtt att ha hand om barnen samtidigt som jag skulle jobba. Det var att gÄ upp tidigt, ge barnen mat och ivÀg till dagis sen. Jobba och sen hÀmta barnen. Handla, hem och göra mat. Barnen skulle duscha och sedan fÄ en saga lÀst. DÀremellan sÄ skulle disken tas om hand. Jag behövde tvÀtta och stÀda.

Jag prioriterade alltid mina barn dock!

Kommentera

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: